donderdag 12 februari 2009

Cocktailworstjes in honingsaus


Altijd lekker een warm hapje voor bij de borrel. Met heerlijke cocktailworstjes met een hartige/zoete saus zit je altijd goed. Mislukken is nagenoeg onmogelijk en het zal zeker in de smaak vallen als borrelhapje!

Ingrediënten:
- 25 cocktail worstjes
- 1 eetlepel sesamolie
- 50 gram honing
- 1 eetlepel sojasaus

Benodigdheden:
- Braadslede of ovenschaal

Bereiden:
1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Meng de olie, honing en sojasaus door elkaar.
3. Leg de worstjes in de ovenschaal en giet de saus erover. Meng de worstjes goed met de saus.
4. Zet de worstjes in de oven voor 25 tot 30 minuten. Roer alles halverwege een keer goed door.

Tips:
- De worstjes mogen lekker verschrompeld worden (op de foto is dit niet het geval, de worstjes zijn dan ook nog even terug de oven in gegaan)
- De overgebleven saus kan apart in een bakje bij de worstjes geserveerd worden.
- Een prikkertje of servetje kan gewenst zijn bij deze heerlijk plakkerige worstjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
/* zoekresultaten */